Star Wars Jedi Survivor

Hikaye

Oyunda Jedi Padawan Cal Kestis'i yönetiyorsunuz. Oyunun hikayesi, Star Wars serisinin Episode III: Revenge of the Sith filminin hemen ardından geçiyor. Jedi düzeni artık yok edilmiştir ve Cal Kestis, Order 66'nın hemen ardından hayatta kalan son Jedi'lerden biridir. Amacı, İmparatorluk'a karşı mücadele ederken hayatta kalmak ve Jedi düzeninin yeniden yükselişine yardımcı olmaktır.


Hayatta Kalma Mekaniği

Oyunun hayatta kalma mekaniği oldukça başarılı. Cal, beceri ağacını geliştirerek ve güçlerini yükselterek hayatta kalma şansını arttırabilir. Oyuncular ayrıca, açık dünya haritasında dolaşarak gizli bölgeleri keşfedebilir ve çeşitli görevleri tamamlayarak ödüller kazanabilirler.


Grafikler ve Müzikler

Star Wars Jedi Survivor, grafikleri ve müzikleriyle de dikkat çekiyor. Oyunun atmosferi gerçekten etkileyici ve sizi Star Wars evrenine gerçekten sokuyor.


Sonuç

Star Wars Jedi Survivor, hayatta kalma oyunu sevenler ve Star Wars hayranları için harika bir seçim. Siz de Cal Kestis'in maceralarına katılmak istiyorsanız, bu oyunu mutlaka denemelisiniz!


Fiyat

  • Steam: ₺1.199,99
  • Epic Games Store: ₺1.199,99
  • PlayStation Store: ₺1.700,00
  • Xbox Store: ₺1.400,00
Bu fiyatlar, inceleme yazısı yazıldığı tarihte (18 Şubat 2023) geçerli fiyatlar olup, zamanla değişiklik gösterebilirler.

Resmi Fragman

Yorum Yaz

Hey! Merhaba, yapıcı eleştirilere değerli yorumlarına ve fikirlerine ihtiyacımız var. Yorum yapmaktan çekinme.

Daha yeni Daha eski