Ant-Man ve Wasp: Quantumania, ABD'de 104 Milyon Dolarlık Hasılatla Açılış Yaptı

Ant-Man ve Wasp: Quantumania filminin ABD'deki açılış hafta sonu hasılatı 104 milyon dolara ulaştı. Bu, Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) pandemi öncesi dönemdeki filmlerin açılış hafta sonu hasılatlarını geride bıraktı. Quantumania'nın başarısı, pandemi nedeniyle sinema endüstrisinde yaşanan zorlu süreçte bir umut ışığı olabilir.


Filmin Özellikleri

Quantumania, Ant-Man karakterinin üçüncü solo filmi ve MCU'nun Faz 4'ündeki yerini alacak. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı film, çıktığı ilk hafta sonunda hem eleştirmenlerden hem de seyircilerden olumlu eleştiriler aldı.


Pandemi Sonrası Dönemde Sinema Sektörü İçin Umut Verici Bir Gelişme

Sinema endüstrisi pandemiden olumsuz etkilendi ve birçok film vizyon tarihlerini erteleme kararı almıştı. Ancak Ant-Man ve Wasp: Quantumania'nın açılış hafta sonu hasılatının yüksek olması, sinema salonlarının pandemi sonrası dönemde toparlanmaya başladığını gösteriyor. Sinema sektörü için bu olumlu bir gelişme olabilir ve umut verici bir geleceğe işaret ediyor.


Sonuç

Ant-Man ve Wasp: Quantumania'nın açılış hafta sonu başarısı, Marvel hayranlarının ve sinemaseverlerin beklentilerini karşılamış gibi görünüyor. Sinema endüstrisi için de umut verici bir adım olarak değerlendirilebilir. Quantumania, sinemaseverlerin uzun zamandır beklediği bir film olması ve MCU'nun Faz 4'ündeki yerini alacak olması nedeniyle, gişede başarılı olmaya devam edeceğe benziyor. Film ülkemizde 24.02.2023 tarihinde vizyona girecek ve 124 dakika sürecek.


Resmi Fragman

Yorum Yaz

Hey! Merhaba, yapıcı eleştirilere değerli yorumlarına ve fikirlerine ihtiyacımız var. Yorum yapmaktan çekinme.

Daha yeni Daha eski