Görev Çubuğu Simgeleri Nasıl Ortalanır? w/ TaskbarX

TaskbarX nedir?

Windows görev çubuğu simgelerini dinamik bir şekilde ortalamanıza yarayan açık kaynak bir yazılımdır. Bağlantıya tıklayarak resmi web sitesine ulaşabilir, gerekli indirmeyi ve incelemeyi sağlayabilirsiniz.

Nasıl İndirilir?

Öncelikle basit şekilde kurmak isterseniz Microsoft Store üzerinden kolaylıkla indirip kullanabilirsiniz. Microsoft Store versiyonu 4,25 TL gibi düşük bir ücretle sunuluyor. Resmi web sitesinden ücretsiz Portable (Taşınabilir) versiyonunu indirebilirsiniz.

Portable Versiyonu Nasıl Kurulur?

Öncelikle indirdiğiniz Portable versiyonunu Zip'den çıkarın. Çıkardığınız klasörün içerisindeki TaskbarX Configurator.exe dosyasını çalıştırın. Bu menüde dilediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz. Yazılım birçok özelleştirme sunuyor. Sonrasında ise TaskbarX.exe dosyasını çalıştırın ve Magic! Oldukça havalı değil mi?

Açılışta Başlatmak

Her seferinde TaskbarX.exe dosyasını çalıştırmakla uğraşmak istemiyorsanız, TaskbarX.exe dosyasına sağ tıklayın ve Gönder > Masaüstü (masaüstü kısayol) seçin. Klavyenizden "Windows Logo Tuşu" + "R" basın açılan pencereye shell:startup yazın ve "Enter"'a basın. Açılan dosya konumuna masaüstüne gönderdiğiniz kısayolu sürükleyin ve bırakın ve bir Magic! daha. Artık bilgisayarınız her açıldığında yazılım da otomatik çalışacak ve görev çubuğu simgeleriniz sürekli ortada kalacaktır.

Kurulum Video

Yorum Yaz

Hey! Merhaba, yapıcı eleştirilere değerli yorumlarına ve fikirlerine ihtiyacımız var. Yorum yapmaktan çekinme.

Daha yeni Daha eski